Lunch v. 17
Måndag
Östgötsk chiliglaserad kålrot
quinoasalad – fetaost – fröer – bakad tomat (L)
Isterband
stuvad potatis – inlagd rödbeta – dijon – picklad gurka (L)
Tisdag
Rostad bakpotatis
BBQ-majonnäs – majs – halloumi – kålmix (L,Ä)
Asiatisk färsbiff
Teriyakisås – ris – broccoli – sesamfrön (L,Ä)
Onsdag
Morot- och fetaostbiffar
ingefärsyoghurt – grönsaker – rostad potatis (L,Ä)
Biff stroganoff
créme fraiche – saltgurka – ris (L)
Torsdag
Grönsakspaj
gräddbakade champinjoer – silverlök – tryffelkräm – lingon (G,Ä)
Bakad färsk fisk
ägg- och persiljesås – purjolök – spenat – kokt potatis (LÄ)
Fredag
Halloumiburgare
isbergssallad – bakad tomat – örtkräm – picklad lök (Ä,G,L)
Rostad kyckling
parmesansås – morot – örtolja – rostad potatis (L)
Lunch v. 18
Måndag
Bakad spetskål
matvetesallad – grönsaker – smörbönskräm (G)
Stekt kyckling
tzatziki – citronstekta grönsaker – potatis (L)
Tisdag
Gnocchi
svamp – spenat – grönsaker – parmesanmajonnäs (G,Ä)
Grekiska färsbiffar
grillade grönsaker – tomatsås – vitlöksdressing (L,Ä)
Torsdag
Variation på morot
fröer – honung – fetaost – bönsallad (L)
Fiskgryta
aioli – krutonger – cruditéer (L,G,Ä)
Fredag
Linsgryta
rökt champinjon – gräddfil – ris (L)
Schnitzel
rödvinsky – bakad tomat – kryddsmör – rostad potatis (L,G)
Alltid på menyn:
Köttbullar – Lingon – Gurka – Gräddsås – Potatis (L,Ä) 145:-
Bowl Kyckling – Glasnudlar – Grönsaker – Dressing 145:-