Lunch v. 17

Måndag

Östgötsk chiliglaserad kålrot

quinoasalad – fetaost – fröer – bakad tomat  (L)

Isterband

stuvad potatis – inlagd rödbeta – dijon – picklad gurka  (L)

Tisdag

Rostad bakpotatis

BBQ-majonnäs – majs – halloumi  – kålmix   (L,Ä)

Asiatisk färsbiff

Teriyakisås – ris – broccoli – sesamfrön (L,Ä)

Onsdag

Morot- och fetaostbiffar

ingefärsyoghurt – grönsaker – rostad potatis  (L,Ä)

Biff stroganoff

créme fraiche – saltgurka – ris (L)

Torsdag

Grönsakspaj

gräddbakade champinjoer  – silverlök – tryffelkräm – lingon (G,Ä)

Bakad färsk fisk

ägg- och persiljesås – purjolök – spenat – kokt potatis (LÄ)

Fredag

Halloumiburgare

isbergssallad – bakad tomat – örtkräm – picklad lök  (Ä,G,L)

Rostad kyckling

parmesansås – morot – örtolja – rostad potatis (L)

 

Lunch v. 18

Måndag

Bakad spetskål

matvetesallad – grönsaker – smörbönskräm  (G)

Stekt kyckling

tzatziki – citronstekta grönsaker – potatis  (L)

Tisdag

Gnocchi

svamp – spenat – grönsaker – parmesanmajonnäs  (G,Ä)

Grekiska färsbiffar

grillade grönsaker – tomatsås – vitlöksdressing  (L,Ä)

Torsdag

Variation på morot

fröer – honung – fetaost – bönsallad (L)

Fiskgryta

aioli – krutonger – cruditéer (L,G,Ä)

Fredag

Linsgryta

rökt champinjon – gräddfil – ris  (L)

Schnitzel

rödvinsky – bakad tomat – kryddsmör – rostad potatis  (L,G)

 

Alltid på menyn:                                   

 Köttbullar – Lingon – Gurka – Gräddsås – Potatis (L,Ä) 145:- 

Bowl Kyckling – Glasnudlar – Grönsaker – Dressing 145:-