Jobba med oss!

Nu söker vi personal till ÖK Smak & Tak, ta chansen och var med på vår resa redan från start! Vi söker kockar, souschef, hovmästare, serveringspersonal, bartenders och diskare.

Vill du hjälpa oss att lyfta vår restaurang till nya höjder? Vi letar efter dig som gillar att jobba med matlagning, servering eller bakom bardisken. Är du den vi söker? Hör av dig till jobb@ostgotakok.se.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar och hos oss är det en självklarhet att våra medarbetare får trygga anställningsvillkor via kollektivavtal men även stora utvecklingsmöjligheter. Du får tillgång till vår Personalportal via Benify där du hittar rabatter och förmåner så som friskvårdsbidrag.

ÖK Smak & Tak är ett nordiskt brasserie, där vi visar omtanke om både gästen och råvaran. Vi bryr oss om var råvaran kommer ifrån, hur den påverkar världen och hur smaken kan nå nya höjder. Restaurangen ligger i markplan med uteservering utmed Stångån. ÖK Smak & Tak är också en mötesplats för både affärer och upplevelser, tätt sammanknuten med konferensverksamheter och nätverkande. Det här är en miljö dit gästerna går både för produktiva affärsmöten såväl som för att varva ner efter jobbet.

ÖK Smak & Tak är en ny möjlighet för dig inom restaurangbranschen att utvecklas i en driven miljö, med fokus på råvaran, hantverket och omtanken. Välkommen till en arbetsplats där du kommer att känna dig som hemma, bli en stolt ambassadör för oss och en viktig pusselbit i ett team som brinner för sitt jobb! Skicka din ansökan till jobb@ostgotakok.se

 

Hur är det att jobba på Östgöta Kök?

Östgöta Kök stannar inte upp, vi växer och satsar hela tiden framåt med stort fokus på våra medarbetares bästa. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event. Vi är en stor koncern med många enheter och vi kan erbjuda en tjänst på någon av våra andra restauranger redan idag. Du hittar mer info om att jobba på Östgöta Kök på koncernens hemsida.

staden för dina fötter

Vill du blicka ut över Linköpings takåsar? Välkommen upp till Linköpings ny takbar!

ÖSTGÖTA KÖK TILLBAKA VID RÖTTERNA

Drömmarna om Östgöta Kök började i ett restaurangkök för 17 år sen. Grundarna är nu tillbaka, i samma kvarter. Med fötterna vid rötterna lyfter de smakerna till skyarna.

Jobba med oss!

Vill du hjälpa oss att lyfta vår restaurang till nya höjder?
Vi letar efter dig som gillar att jobba med matlagning, servering eller bakom bardisken.