Jobba med oss!

Nu söker vi personal till ÖK Smak & Tak. Vi söker kockar och serveringspersonal.

Vill du hjälpa oss att lyfta vår restaurang till nya höjder? 

ÖK Smak & Tak är ett nordiskt brasserie, där vi visar omtanke om både gästen och råvaran. Restaurangen ligger i markplan med uteservering utmed Stångån. ÖK Smak & Tak är också en mötesplats för både affärer och upplevelser, tätt sammanknuten med konferensverksamheter och nätverkande. På plan 8 har vi även öppnat en härlig takbar där du kan blicka ut över Linköpings takåsar. Till ÖK Smak & Tak går gästerna både för produktiva affärsmöten såväl som för att varva ner efter jobbet.

Nu söker vi kockar och serveringspersonal. I servisen är du ansiktet utåt mot våra gäster och vi vill därför att du brinner för att ge fantastisk service, är erfaren inom yrket, tar stort ansvar för ditt jobb, är stresstålig och tänker utanför boxen när det behövs. Som kock önskar vi att du har erfarenhet av branschen och vill utvecklas och växa i en erfaren, samarbetsvillig och peppad miljö.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar och hos oss är det en självklarhet att våra medarbetare får trygga anställningsvillkor via kollektivavtal men även stora utvecklingsmöjligheter. Du får tillgång till vår Personalportal via Benify där du hittar rabatter och förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Kock/Servering ÖK Smak & Tak” i ämnesraden. 

staden för dina fötter

Vill du blicka ut över Linköpings takåsar? Välkommen upp till Linköpings ny takbar!

ÖSTGÖTA KÖK TILLBAKA VID RÖTTERNA

Drömmarna om Östgöta Kök började i ett restaurangkök för 17 år sen. Grundarna är nu tillbaka, i samma kvarter. Med fötterna vid rötterna lyfter de smakerna till skyarna.

Jobba med oss!

Vill du hjälpa oss att lyfta vår restaurang till nya höjder?
Vi letar efter dig som gillar att jobba med matlagning, servering eller bakom bardisken.