Jobba med oss!

Nu söker vi personal till ÖK Smak & Tak, ta chansen och var med på vår resa redan från start! Vi söker kockar, souschef, hovmästare, serveringspersonal, bartenders och diskare.

Vill du söka jobb hos oss?

Tjänsterna är tillsvidareanställningar och hos oss är det en självklarhet att våra medarbetare får trygga anställningsvillkor via kollektivavtal men även stora utvecklingsmöjligheter. Du får tillgång till vår Personalportal via Benify där du hittar rabatter och förmåner så som friskvårdsbidrag.

Östgöta Kök stannar inte upp, vi växer och satsar hela tiden framåt med stort fokus på våra medarbetares bästa. Är du rätt person för en tjänst på ÖK Smak & Tak, men söker jobb tidigare än öppningen i december? Inga problem, vi är en stor koncern med många enheter och vi kan erbjuda en tjänst på någon av våra andra restauranger i väntan på öppningen.

ÖK Smak & Tak är ett nordiskt brasserie, där vi visar omtanke om både gästen och råvaran. Vi bryr oss om var råvaran kommer ifrån, hur den påverkar världen och hur smaken kan nå nya höjder. Restaurangen ligger i markplan med uteservering utmed Stångån. ÖK Smak & Tak är också en mötesplats för både affärer och upplevelser, tätt sammanknuten med konferensverksamheter och nätverkande. Det här är en miljö dit gästerna går både för produktiva affärsmöten såväl som för att varva ner efter jobbet. På plan 8 bygger vi Linköpings första takbar, som öppnar till sommaren 2022. 

ÖK Smak & Tak är en ny möjlighet för dig inom restaurangbranschen att utvecklas i en driven miljö, med fokus på råvaran, hantverket och omtanken. Välkommen till en arbetsplats där du kommer att känna dig som hemma, bli en stolt ambassadör för oss och en viktig pusselbit i ett team som brinner för sitt jobb! Skicka din ansökan till jobb@ostgotakok.se

Östgöta Kök söker restaurangchef till vår nya enhet ÖK Smak och Tak

En specifik tjänst vi söker efter är av nyckelpositionerna till ÖK Smak och Tak; vi söker en restaurangchef. För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen. Du coachar ditt team av personal samtidigt som du inte drar dig för att själva hjälpa till där det behövs. Vi kommer att ge dig stort ansvar att vara med och utveckla ÖK Smak och Tak och teamet av personal. Vi vill att du trivs i en roll där mötet med gästen är stor del av din vardag och vi ser gärna att du har sommelierutbildning.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och det är av största vikt för oss att du trivs i din roll som restaurangchef hos oss. Vi erbjuder självklart trygga anställningsvillkor via kollektivavtal och tillgång till vår Personalportal via Benify där du hittar förmåner och rabatter.

Låter tjänsten perfekt för dig? Sök idag genom att skicka din ansökan till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Ansökan Restaurangchef” i ämnesraden.

Hur är det att jobba på Östgöta Kök?

Östgöta Kök stannar inte upp, vi växer och satsar hela tiden framåt med stort fokus på våra medarbetares bästa. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event. Vi är en stor koncern med många enheter och vi kan erbjuda en tjänst på någon av våra andra restauranger redan idag. Du hittar mer info om att jobba på Östgöta Kök på koncernens hemsida.

staden för dina fötter

Vill du blicka ut över Linköpings takåsar är du välkommen upp till Linköpings första takbar, som öppnar till sommaren 2022.

ÖSTGÖTA KÖK TILLBAKA VID RÖTTERNA

Drömmarna om Östgöta Kök började i ett restaurangkök för 17 år sen. Grundarna är nu tillbaka, i samma kvarter. Med fötterna vid rötterna lyfter de smakerna till skyarna.

Jobba med oss, det blir kul!

Nu söker vi personal till ÖK Smak & Tak, ta chansen och var med på vår resa redan från start! Utvecklas inom Östgöta Kök, en koncern med stora möjligheter.