Afternoon Tea med klassiska smaker

Välkommen att slå dig ned och bli serverade vårt Afternoon Tea, lördagar på ÖK Smak & Tak. Ta med din familj eller goda vänner och avnjut vår tappning av denna klassiker i tre serveringar.

Fira en mor du håller kär med Afternoon Tea

Koppla bort all stress med att baka fikabröd eller planera en storslagen lunch. På mors dag bjuder vi in till Afternoon Tea på ÖK Smak & Tak!

Avnjut vår tappning av klassikern i tre serveringar. Med varm hand och godsaker från vårt kök och konditori får du en härlig stund tillsammans med en mor du håller här.

Välkomna att boka ert bord info@oksmakochtak.se
Öppettider lördag 27/5 och söndag 28/5 kl 12-15
295:- per person


Lördagar på ÖK Smak & Tak

Vi bjuder in till njutbara lördagar med Afternoon Tea hos oss på ÖK Smak och Tak! 

Välkommen över bron, bara ett stenkast från cityvimlet. Kom med vänner och familj, fira ett hipp hurra på födelsedagen eller bjud med någon som förtjänar en godare lördag. Här får du en paus i shoppingen och tillfälle att landa med vännerna.  

Med hantverk av råvarorna och vår omtanke om dig som gäst, får ni avnjuta vår tappning av denna klassiker i tre serveringar. Upplevelsen börjar med våra hembakade scones och klassiska tillbehör. Därefter serveras du snacks och snittar på nordiska råvaror med modern tvist. Sist och inte minst en söt servering med olika patisserier från vårt konditori.

Här väntar en stimmig och livfull helhetsupplevelse – perfekt start på helgen.

Varmt välkomna och skål!

_

Se menyn

Öppettider: Lördagar 12-15
Pris: 295 kronor per person
_

Boka  info@oksmakochtak.se

staden för dina fötter

Vill du blicka ut över Linköpings takåsar? Välkommen upp till Linköpings ny takbar!

ÖSTGÖTA KÖK TILLBAKA VID RÖTTERNA

Drömmarna om Östgöta Kök började i ett restaurangkök för 17 år sen. Grundarna är nu tillbaka, i samma kvarter. Med fötterna vid rötterna lyfter de smakerna till skyarna.

Jobba med oss!

Vill du hjälpa oss att lyfta vår restaurang till nya höjder?
Vi letar efter dig som gillar att jobba med matlagning, servering eller bakom bardisken.